OMUL Ioan Radulescu - Primar Copaceni Ioan Radulescu

SUNT CU ADEVĂRAT ONORAT SĂ FIU ALĂTURI DE TINE
 
Sincer vorbind, sunt pasionat de acest lucru. Îmi dedic timpul și energia pentru a face o diferență reală în comunitatea noastră. Această pasiune mă ghidează în fiecare acțiune pe care o întreprind. Îmi propun să aduc schimbări pozitive și să inspir pe alții să se alăture în eforturile noastre. Cu o viziune clară și determinare, mă implic în această cauză cu întreaga inimă. Împreună, putem face lucruri extraordinare pentru a construi un viitor mai luminos pentru toți.
 
EDUCAȚIE
Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria şi Managementul Afacerilor
Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti ( 2016 )

Titlul lucrării de licență este „Creșterea Volumului Vânzărilor într-o Companie”

Masterat Business Administration and Engineering
Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti ( 2018 )

      Titlul lucrării de disertație este „Beneficiile unei Noi Arhitecturi Enterprise Resource Planning”

Școala Doctorală FAIMA
Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti ( Prezent )

       Titlul tezei de doctorat este „Impactul Aplicării Managementului Stresului în Performanța Echipelor”.

 

CARIERA POLITICĂ
   Am început în politica locală, implicându-mă în inițiative comunitare și în organizarea diverselor evenimente de interes public. Am simțit că este momentul să-mi aduc contribuția la nivel mai larg și să-mi exprim viziunea și valorile prin intermediul politicii. Astfel, am decis să mă alătur unei echipe politice care împărtășește aceleași idei și să încep să-mi construiesc calea în politică.
   Afacerile partidiste reprezintă inima și nervul central al organizației noastre politice. Este locul unde se iau deciziile strategice și se stabilesc direcțiile viitoare ale partidului. Ca membru activ al echipei noastre, sunt implicat în procesul de planificare și implementare a acestor strategii, contribuind astfel la modelarea și consolidarea identității noastre politice.
   Aderarea la partid reprezintă un pas semnificativ în angajamentul meu față de valorile și obiectivele partidului nostru. Am ales să mă alătur acestui partid pentru că împărtășesc aceleași convingeri și viziuni pentru viitorul țării noastre. Prin aderarea la partid, am dorit să-mi aduc contribuția la consolidarea și dezvoltarea acestuia, fiind convins că împreună putem face schimbări pozitive în societate. Este un privilegiu să fac parte din această echipă și sunt hotărât să mă implic activ în activitățile și proiectele partidului, în beneficiul comunității noastre.
   Renașterea României: Prioritate pentru educație, cercetare și cultura românească, pentru sănătate și implicarea României profunde în educarea morală, spirituală și științifică a neamului românesc.

.

CONTACTAȚI-MĂ

Telefon: +40 737736454
Email: contact@ioanradulescuprimarcopaceni.ro
Adresă: Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 21

Copyright © IoanRadulescuPrimarCopaceni. Creat de MarketingandBranding.